Yhteystiedot

Valmistuttaja:

 

Ilmola Import & Trading

Puthaanrannantie 18

99300 MUONIO

 

Puh: +358504962166

Fax: (016) 532 881

 

www.ilmolaimporttrading.fi

 

Yhteydenottolomake

 

Aukioloajat

Ma - Pe 09:00 - 17:00

La 09:00 - 14:00

UKK ja takuuehdot

Onko tuotteenne hyväksyttyjä tieliikennekäytössä?

- Kyllä ja ei. Kaukovalaisimistamme suurin osa on tieliikennehyväksyttyjä. Tuotteen lisätiedoissa lukee aina onko tuote hyväksytty tieliikenteeseen Suomessa.

 

Soveltuvatko valaisimet esimerkiksi pyöräkuormaajaan?

- Soveltuvat, kaikki valaisimet toimivat niin 12V järjestelmissä kuin 24V laajan jännitealueen vuoksi.  Tuotteet toimivat vähintään 10-30V järjestelmissä.

 

Mitä tarkoittaa valokeila?

- Valokeila tarkoittaa valaisimissa olevan heijastinpinnan muotoilua / kulmaa jonka kautta valo heijastuu. Tuotteissamme ovat seuraavanmukaiset valokeilat:

 

SPOT, eli valokeila on kapea, mutta valonkantama on pitkä, useimmiten avautumiskulma on tällöin 30°

 

FLOOD, eli valokeila on laaja, yleisimmiten työvalojen valokeila on tälläinen, kun valoa tarvitaan laajasti muttei niin pitkälle. Tällöin valon avautumiskulma on useimmiten 60° 

 

COMBO, eli valokeila on yhdistelmäkuviolla. Useimmiten tälläisissä valoissa on laidoilla 60° avautumiskulma ja keskellä pistemäinen 30°

 

Kuinka pitkä elinikä valaisimilla on?

LED:ien merkittävin etu on pitkä elinikä, LED komponenttejen teoreettinen ikä on jopa +30,000 tuntia! Tämän vuoksi valaisintarvike tuotteitamme ovat vain LED-valolähteisiä. Markkinoilla on monenlaatuisia työvaloja laidasta laitaan ja kaikki markkinoilla olevat tuotteemme ovat valikoituneet henkilökohtaisista pitkistä testauksista, jotta voimme taata toimivuuden Suomen olosuhteissa. Valaisimissamme käytettävät komponentit ovat vain ensiluokkaista, joten voimme taata pitkän eliniän tuotteillemme. Elinikään vaikuttaa suuresti myös mm. käyttölämpötila ja käyttörasitukset. Itse valaisimien rungot ja linssit eivät käytössä juuri kulu.

 

Mistä kyseisiä tuotteita voi ostaa?

- Tällä nettisivullamme on yläpalkissa Jälleenmyyjät -osio, josta löytyy lähin jälleenmyyjäsi. Myös voi jättää yhteyydenottolomakkeen kautta tilauksen tai laittamalla sähköpostia tuomas@muonionrakennustarvike.fi

 

Tarvitsisin tuotteitanne asennettuna, miten tämä onnistuu?

- Tuotteillamme on valtuutettuja asentajia. Tarvittavat asennukset ja tuotteet löytyvät heiltä ja valtuutetut asentajat löydät täältä.

 

Paljonko sallittu kokonaisreferenssiluku on henkilöautossa?

- Henkilöautoissa ajoneuvon valaisimien yhteenlaskettu referenssiluku ei saa ylittää yli 100. Referenssiluvut selviävät ajoneuvon umpioiden merkinnöistä joissa on ilmoitettu paljonko yhdessä umpiossa on referenssi. Kaukovalaisimistamme referenssiluku löytyy useimmiten linssistä. Esimerkiksi: Ajoneuvon omien valojen referenssiluku on umpioissa 25, kaukovalopaneelin referenssiluku on 37.5, tällöin kokonaisreferenssiluku on 87.5 jolloin valoja on sallittu määrä. Mikäli tässä tapauksessa asennettaisiin 2kpl kaukovalopaneeleita, silloin referenssiluku ylittäisi yli 100.

 

Mistä tietää, onko kaukovaloissa tarpeksi tehoa?

- Kaukovalaisimissa ilmoitetaan oletuksellisesti aina nimellisteho (wattimäärä) ja valoteho (lumenit). Nämä ei kuitenkaan takaa että valaisin olisi tarpeeksi tehokas... tai voi se olla, muutamille kymmenille metreille. Suuri vaikuttava tekiä hyvään kaukovaloon on sen valokeila, oikeanlaisilla linsseillä oikeanlainen valokeila on sellainen joka ei tuota turhaa hajavaloa auton eteen, vaan suuntaan tarkasti rajattuna valon kauaskantoisesti. Lux määrä kaukovalaisimissa on erittäin tärkeä, lähes kaikissa tieliikennehyväksytyissä kaukovalaisimissa on ilmoitettu valoteho lux:eina. Lyhyesti: 1 lux tarkoittaa sitä lukemaa, mihin asti valaisin kantaa valoa tehokkaasti. Hyvä vertaiskuva on esimerkiksi että 1 lux:in päässä oleva valoteho on sellainen, että voit lukea lehteä vielä sen valossa. Mm. Sunfox LED kaukovalopaneelissa (SF-G3B-45W) on 1 lux 332m, eli 332 metrin päähän valaisin näyttää kirkkaasti. Lopullinen kantavuus tässä valaisimessa on 663m (0.25lux).

 

Kuinka pitkä takuuaika tuotteilla on?

- Takuuaika tuotteillamme on joko 1 tai 2 vuotta. Takuuaika on sama niin yksityisellä käyttäjällä kuin ammattikäyttäjällä. Takuuaika on aina ilmoitettu tuotteen lisätiedoissa. Lisätietoa takuuasioista löytyy alhaalta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUNFOX VALAISIMIEN JA ELEKTRONIIKAN TAKUUEHDOT

Kaikilla Sunfox valaisimilla ja elektroniikalla on kiinteä yhden (1) vuoden takuu. Takuuaika ilmenee myös tuotteiden pakkauksista. Takuu korvaa takuuaikana ilmeneviä valmistus- ja ainevirheitä.

 

Mikäli tuotteeseen ilmenee käyttökelpoisuutta oleellisesti heikentäviä valmistus- tai ainevirheitä, tuote täytyy toimittaa viipymättä ostopaikkaan. Jälleenmyyjä / Ilmola Import & Trading korjaa, vaihtaa tai hyvittää tuotteen kohtuullisessa ajassa mikäli tuotteessa on valmistus- tai ainevirheitä. Tuotteen / osan takuukorjaus tai vaihto uuteen ei pidennä takuuaikaa.

 

Takuu ei korvaa seuraavia vikoja:

*Tuote on rakenteellisesti muutettu

*Tuote on avattu tai virtajohtoja on muuteltu

*Tuotteen virheellisestä asennuksesta

*Tuote on asennettu siihen kuulumattomalla tavalla

*Tuotteen normaalia kulumista

*Tuotteen huolimattomasta käytöstä

*Tuotteen valmistajan suositusten vastaisesta käytöstä

*Kosteusvauriosta (mikäli tuotteelle ei luvata kosteudenkestävyyttä)

*Tuotteen vääränlaisesta säilytyksestä

*Vaurioituneen tuotteen aiheuttamia korjaus- tai lähetyskustannuksia

*Takuu ei korvaa jos tuotetta on käytetty kilpakäytössä

 

Jälleenmyyjä täyttää vauriotuotteesta takuuanomuksen, johon tarvitaan MYÖS:

*Asiakkaan tiedot

*Takuutodistus/ostokuitti

*Lyhyt kuvaus vauriosta

*Yhteyshenkilö

Copyright Sunfox  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet